Bandook Ka Riwaaz Lyrics – Sapna Chaudhary
Punjabi song Bandook Ka Riwaaz Lyrics sung by Raj Mawar & Ashu Twinkle, Starring Sapna Chaudhary. Music is given by GR Music and Lyrics written by Farista, Kala Nagura.
Singer | Raj Mawar & Ashu Twinkle |
Music | GR Music |
Song Writer | Farista, Kala Nagura |
Bandook Ka Riwaaz Lyrics
Makka Datt Jao JI Jatt Jao Ji
Goli Chaal Jaagi
Bhai Ka Se Byah Aaj
Delhi Haal Jaagi
Datt Jao JI Jatt Jao Ji
Goli Chaal Jaagi
Bhai Ka Se Byah Aaj
Delhi Haal Jaagi
Makka Maan Bhi Jaa Tu Ja
Aaj Honi Thaa Thaa
Bada Khush Se Bata De Tu Aaj
Are nyu ae bada Bhad Chaalegi
Re Goli Meri Jaan
Mhare Byah Mein
Bandook Ka Riwaz Hai
Nyu ae bada Bhad Chaalegi
Re Goli Meri Jaan
Mhare Byah Mein
Bandook Ka Riwaz Hai
GR Music
Hi Goli Kyun chalave
Tu Patakhe Ne Baja
Do Fire Maar Jaan
Tanne Aavega Maza
Hi Goli Kyun chalave
Tu Patakhe Ne Baja
Do Fire Maar Jaan
Tanne Aavega Maza
Oh Ghani Peera Tu laage
Yaar Saari Raat Nache
Are Tu Bhola Na
Shikari Kati Baaz Hai
Are nyu ae bada Bhad Chaalegi
Re Goli Meri Jaan
Mhare Byah Mein
Bandook Ka Riwaz Hai
Nyu ae bada Bhad Chaalegi
Re Goli Meri Jaan
Mhare Byah Mein
Bandook Ka Riwaz Hai
Thaare Dulhe Ne Bhi Kati
Chhad Dam Taar Rakhya
Teri Gift Mein Gun Tanne
Bera Bhi Naa Laagya
Thaare Dulhe Ne Bhi Kati
Chhad Dam Taar Rakhya
Teri Gift Mein Gun Tanne
Bera Bhi Naa Laagya
Kaale Paad Re Se Chaale
Ye Gur Gaam Aale
Rishte Ne Mila Moka Aaj Hai
Are nyu ae bada Bhad Chaalegi
Re Goli Meri Jaan
Mhare Byah Mein
Bandook Ka Riwaz Hai
Nyu ae bada Bhad Chaalegi
Re Goli Meri Jaan
Mhare Byah Mein
Bandook Ka Riwaz Hai
Bandook Ka Riwaaz Hindi Lyrics
मका डट जाओ जी डट जाओ
जी गोली चाल जागी
भाई का से ब्याह
आज दिल्ली हाल जागी
डट जाओ जी डट जाओ जी
गोली चाल जागी
भाई का से ब्याह
आज दिल्ली हाल जागी
मखा मान भी तू जा हो
आज होनी ठा ठा
बड़ा खुश से बता दे तू के राज है
अरे नु ऐ बड़ा वड चालेगी रे
गोली मेरी जान म्हारे ब्याह में
बन्दूक का रिवाज़ है
नु ऐ बड़ा वड चालेगी रे
गोली मेरी जान म्हारे ब्याह में
बन्दूक का रिवाज़ है
जी आर म्यूजिक
हो गोली क्यं चलावे तू पटाखे ने बजा
दो फायर मार जान तन्ने आवेगा मज़ा
गोली क्यं चलावे तू पटाखे ने बजा
दो फायर मार जान तन्ने आवेगा मज़ा
ओ घनी पीरा तू जागे यार सारी रात नाचे
अरे तू भोला ना शिकारी कती बाज है
अरे नु ऐ बड़ा वड चालेगी रे
गोली मेरी जान म्हारे ब्याह में
बन्दूक का रिवाज़ है
नु ऐ बड़ा वड चालेगी रे
गोली मेरी जान म्हारे ब्याह में
बन्दूक का रिवाज़ है
थारे दुल्हे ने भी कती छड दम तार राख्या
तेरी गिफ्ट में गन तन्ने बेरा भी ना लाग्या
थारे दुल्हे ने भी कती छड दम तार राख्या
तेरी गिफ्ट में गन तन्ने बेर भी ना लाग्या
काले पाड रे से चाले ये गुरे गाम आले
रिश्ते ने मिला मोका आज है
अरे नु ऐ बड़ा वड चालेगी रे
गोली मेरी जान म्हारे ब्याह में
बन्दूक का रिवाज़ है
नु ऐ बड़ा वड चालेगी रे
गोली मेरी जान म्हारे ब्याह में
बन्दूक का रिवाज़ है