Bhola Inside Lyrics – Kd Desirock
Song Bhola Inside Lyrics sung by Kd Desirock. Music is given by Ghanu Musics and Lyrics written by Kd Desirock.
Singer | Kd Desirock |
Music | Ghanu Musics |
Song Writer | Kd Desirock |
Bhola Inside Lyrics
Jab Man Mera Or Ruh Bole
Jab Hoth Mere Or Muh Bole
Jab Man Bole Meri Ruh Bole
Jab Hoth Mere Or Muh Bole
Manne Kayi Baar Nyu Lage Se
Mere Bheetar Bhole Tu Bole
Ye Log Kehve Tu Baba Ki Jyu
Ditto Nyu Ka Nyu Bole
Manne Kayi Baar Nyu Lage Se
Mere Bhitar Bhole Tu Bole
Ek Baat Btau Baba…
Tu Pahada Pe Rehve
Main Matti Ka Hu Laal
Tu Sher Khal Odde
Me Oddu Maa Ka Syal
Teri Meri Kai Baat Ek Si H Baba
Tu Bhi Jahar Pi Ke Leela
Main Bhi Gussa Pee Ke Laal
Tere Gal Me Hain Saanp
Mere Saanp The Group Me
Barey Paal Rakhe The Re
Bhaiya Aale Rup Me
Kri Na Debate Sahi
Time Ka The Wait
Baba Baithe Baithe Dekhe Gya
Tere Ki Jyu Chup Me
Tu Dhune Me Tape Me Tapu
Mehnata Ki Aag Me
Tu Tandav Pe Nache Re Me
Ragani Ke Raag Me
Nyu To Baba Photua Me
Roj Dekhu Tne
Baki Ammo Syami Fetna Bhi
Likhya H Ke Bhag Me
Ho Kade Kade Jma Shant Rahu
Kade Me Ho Jau Garam Ghana
Kayi Baar Me Tere Ki Jyu
Ho Ke Baith Jayu Naram Ghana
Me Sochu Baba Rokan Ki Yo
Rukda Ni Jo Lahu Bole
Manne Kayi Baar Nyu Lage Se
Mere Bhitar Bhole Tu Bole
Manne Kayi Baar Nyu Lage Se
Mere Bhitar Bhole Tu Bole
Ho Tanne Suru Din Te Me
Follow Karu Baba
Re Me Haase Jau Koni
Rolyo Rolyo Karu Baba
Makha Bade Bade
Challenge Ne Kalla Dekh Lyuga
Mne Duniya Ki Lod Koni Solo Kru Baba
Kise Dusre Ke Hath Meri Dor Koni Koye
Tanne Bera Mere Bhiter Me Chor Koni Koye
Mne Dekh Liya Ure Koye Kise Ka Ni Baba
Mera Duniya Me Tere Siva Or Koni Koy
Mera Baba Mere
Bheetar Ka Khop Kade Jave
Main Hope Tod Dyu To Nyi Hope Kade Jave
Duniya To Diye Laave Fail Fool Hon Ke
Aayi Baar Chelle Ne Tu Top Kade Jave
Pith Ke Piche Bhookhe Ye Par
Muh Pe Na Koye Suu Bole
Manne Kayi Baar Nyu Lage Se
Mere Bhitar Bhole Tu Bole
Manne Kayi Baar Nyu Lage Se
Mere Bhitar Bhole Tu Bole
Jab Maan Bole Meri Ruh Bole
Jab Hoth Mera Or Muh Bole
Manne Kayi Baar Nyu Lage Se
Mere Bhitar Bhole Tu Bole
Manne Kayi Baar Nyu Lage Se
Mere Bhitar Bhole Tu Bole
Bhola Inside Lyrics In Hindi
जब मन मेरा और रूह बोले
जब होंठ मेरे और मुंह बोले
जब मन बोले मेरी रूह बोले
जब होंठ मेरे और मुंह बोले
मने कई बार नयु लागे से
मेरे भीतर भोले तु बोले
ये लोग कहवे तु बाबा की जयु
डिट्टो नयु का नयु बोले
मने कई बार नयु लागे से
मेरे भीतर भोले तु बोले
एक बात बताऊं बाबा
तु पहाड़ा पे रहवे मैं माटी का हु लाल
तु शेर खाल ओढ़े मैं ओढु मां का शयाल
तेरी मेरी कई बात एक सी है बाबा
तु भी ज़हर पी के लिला मे भी गुस्सा पी के लाल
तेरे गल मे है सांप मेरे सांप थे ग्रुप में
बेरी पाल राखे थे रे भाईया आले रूप में
करी ना डिबेट सही टेम का था वेट
बाबा बैठे बैठे देखे गया तेरे की जयु चुप में
तु धुनया पे तपे मैं तपु मेहनता कि आग में
तु तांडव पे नाचे रे में रागनी के राग मै
नयु तो बाबा फोटुआ में रोज देखु तने
बाकी आमों सयामी फेटना भी लिखया है के भाग में
हो कदे कदे जमा शांत रहु कदे में हो जाऊं गर्म घना
कई बार में तेरे कि जयू हो के बैठ जाऊं नरम घना
मै सोचु बाबा रोकन कि यो रूकदा नी जो लहु बोले
मने कई बार नयु लागे से
मेरे भीतर भोले तु बोले
हो तने सुरु दिन ते में फोलो करू बाबा
रे मैं हासे जाऊं कोन्या रोलयो रोलयो करू बाबा
मखा बड़े बड़े चैलेंजा ने कल्ला देख लयुगा
मैंने दुनिया की लोड कोनी सोलो करू बाबा
किसे दुसरे के हाथ मेरी डोर कोनी कोए
तने बेरा मेरे भीतर मैं चोर कोनी कोए
मैंने देख लिया उरे कोए किसी का नी बाबा
मेरा दुनिया में तेरे सिवा और कोनी कोए
मेरा बाबा मेरे भीतर का खौफ काढ़े जावे
मै होप तोड़ दयु तो नयी होप काडे जावे
दुनिया तो दीवे लावे फेल फुल होन के
आई बार चेले ने तु टोप काडे जावे
हां पीठ के पाछे बोले ये पर मुंह पे ना कोए सु बोले
मने कई बार नयु लागे से
मेरे भीतर भोले तु बोले
जब मन बोले मेरी रूह बोले
जब होंठ मेरे और मुंह बोले
मने कई बार नयु लागे से
मेरे भीतर भोले तु बोले